Våra betalningsalternativ

Hos oss på Tandvårdshuset Norby ser vi helst att du som patient betalar med betal-/kreditkort, men det går även bra att betala kontant. Vi godtar inte American Express.

Om du av någon anledning inte kan betala på plats efter din behandling skriver vi ut en faktura, vanligen med 10-dagars betalningsvillkor. Vid begärd faktura tillkommer 60 kr per faktura i administrativa avgifter. Om vi är orsaken till att du får en faktura tillkommer självklart ingen avgift. 

Efter överenskommelse med behandlare kan vi även i särskilda fall erbjuda att dela upp din betalning räntefritt i max tre betalningar.

Om du har present- eller rabattkort att använda är det viktigt att du lämnar dem till din tandläkare eller tandhygienist innan behandling.

Vi ser till att hålla dig informerad om rekommenderade och alternativa behandlingsalternativ. Våra många betalningsalternativ gör det möjligt att ge våra patienter den bästa behandlingen som kan kosta lite mer men som är lönsam i längden. Inför en planerad behandling ger vi dig alltid en kostnadsberäkning (där hänsyn är tagen till ev bidrag och högkostnadsskydd). Observera att kostnadsberäkningen gäller inom din aktiva behandlingsperiod.

Tandvårdshuset Norby är självklart ansluten till Försäkringskassan vilket innebär att vi ser till att du som är inskriven hos Försäkringskassan kan använda dina Tandvårdsbidrag och att du automatiskt får högkostnadsskyddet när du har rätt till det. Du kan läsa mer om olika former av tandvårdsbidrag, högkostnadsskydd, gratis barntandvård och Nödvändig tandvård fungerar på vår hemsida. Det går naturligtvis också bra att fråga oss på plats i receptionen.

1177 Vårdguiden kan man läsa vad man kan göra om man inte har råd med tandvård.

Våra öppettider
Måndag 7.30-17.30
Tisdag 7.30-17
Onsdag 7-17
Torsdag 7.30-17
Fredag 7.30-13

Ring oss idag för att boka din tid!

018-301626
Vi har telefontid måndag-torsdag 8-17, Fredag 8-13

      

Vid akuta besvär under helger hänvisar vi till Akuttandvården 070-2331931

Björklundavägen 6   756 46 Uppsala

 info@tvhnorby.se

Gratis parkering för alla våra patienter!

 Fri Wi-fi i väntrummet!


Anmäl dig till vårt
nyhetsbrev här >>

Besök oss gärna på Facebook!